• 02 Şubat 2024

Bisiklet Taşıma Aparatlı 5 Adet Orta Boy Elektrikli Otobüs ve 2 Adet Elektrik Şarj Ünitesi Alımı İhalesi

AKÇAKOCA Belediyesi, İller Bankası A.Ş. aracılığıyla temin edilen Dünya Bankası Kredisi ile yapılacak “ Bisiklet Taşıma Aparatlı 5 Adet Orta Boy Elektrikli Otobüs ve 2 Adet Elektrik Şarj Ünitesi Alımı” işini Dünya Bankası ihale usul ve yöntemleri çerçevesinde ihaleye çıkarmıştır.

Teklifler, Teklif Açılış tarihi olan 04 Mart 2024’ten itibaren 119 takvim günü süreyle geçerli olacak ve Teklif edilen bedelin %3 den az olmamak üzere veya eşdeğeri olacak şekilde teklif para birimi cinsinden düzenlenmiş bir geçici teminatla birlikte aşağıda verilen adrese , saat 14.00 kadar teslim edilmelidir. Teklifler, teklif sahiplerinin temsilcilerinden hazır bulunanların önünde aynı gün ve aynı adreste saat 14.15’de açılacaktır.

İlgilenen firmalar ‘www.akcakoca.bel.tr’, ‘www.ilbank.gov.tr’ detaylı ilan metnine ulaşabilirler ve ihtiyaç duydukları ilave bilgileri aşağıdaki adresten temin edebilirler.

Teklif Verme ve Bilgi Edinme Adresi:

Akçakoca Belediye Başkanlığı

Yalı Mahallesi İnönü Caddesi No: 45 Akçakoca/DÜZCE

Telefon: 0(380) 611 41 10 / Faks: +90 380 611 36 55

e.posta: belediye@akcakoca.bel.tr

DAVET DOSYASI AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

İHALEYE DAVET-30-01-2024