Genel Haberler
  • 18 Ağustos 2020

VALİ ATAY AKÇAKOCA’DA

Akçakoca’da, Vali Cevdat Atay ve Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, şehir merkezinde maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.
İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği “Koronavirüs Denetimleri” konulu genelge kapsamında Düzce Valisi Cevdet Atay, Akçakoca Kaymakam Vekili Mehmet Fatih Yakınoğlu Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer,İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Akçakoca İlçe Emniyet Müdürü Fatih Ünsal Akçakoca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Özgür Kıvcı’nın katılımı ile Akçakoca’da maske denetimi gerçekleştirdi.

Vali Atay, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile ilçe merkezinde iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve taksilerde denetim yaptı.
Esnaf ve vatandaşlara maske takma konusunda uyarılarda bulunan Vali Atay bazı vatandaşlar ile sohbet etti.