04 Haz 2021

BASIN AÇIKLAMASI

Son günlerde sosyal medya hesaplarında yer alan “belediyede hırsızlık” başlıklı paylaşımlar gerçeğini yansıtmadığı gibi kurumumuzu karalama kampanyasından ibaret olup gerekli incelemeler yapılmıştır.
Belediyemiz garajında muhafaza altında bulunan jeneratörlerin belediyemiz Abitaş şirketine ait Pusula Katamaran isimli gezi teknesinde kullanılması ihtiyaç duyulmuş olup, uzun süredir kullanılmayan jeneratörün gemiye montajı yapılmak üzere bakım için dinamoları sökülmüştür.
01,05,2021 tarihinde belediyemize ait 81 KG 002 plakalı araç ile 1 adet Şarj, 1Adet Marş, 2 Adet debriyaj balatası, 2 adet fren körüğünün 03.05.2021 Pazartesi günü bakımları yapılmak üzere Düzce Eski sanayide bulunan Gürbüz Elektrik isimli iş yerine teslim edilmiş, bakımları yapılan parçalar tekrar geri getirilerek yerlerine takılmıştır.
Bahsi geçen bakım onarımın, sosyal medya ve yorumlarda ifade edildiği gibi hırsızlık olayı olmadığı belirlenmiş olup, kurumumuz ve belediye personelimizin böyle bir olayda isimlerinin geçmesini tarafımızdan da tasvip etmediğimizi ve yanlış bulduğumuzu da özellikle belirtmek isteriz.
Sevgili Akçakoca Halkı bilmelidir ki, Belediye Yönetimi ve Çalışanlarımız Akçakoca Belediyesi olarak 7/24 Akçakoca ve Akçakoca Halkına hizmet vermekten onur duyuyor. Bu şirin ilçemizi daha güzel yerlere getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz.
Bu tür paylaşımların Kurumumuzu yıpratmak amaçlı yapıldığı tespit edilmiş olup Cumhuriyet Başsavcılığına gerekli suç duyuruları yapılmıştır.
KAMUOYUNA SAYGILARIMIZLA DUYURULUR