07 Nis 2022

Akçakoca Eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu Akçakoca Belediyesi ile bağlı bulunduğu birim ve tesislerin elektrik borcundan dolayı kesilmesine ilişkin paylaşımları ilgili kamuoyuna açıklama yapılması zorunlu olmuştur.

Akçakoca Eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin 5 yıl boyunca yönettiği Akçakoca Belediyesi’nin sadece iller bankasından, elektrik tüketim vergisi ve zorunlu kesinti harici hiçbir elektrik faturasını ödememiştir. Bu gün itibari ile Akçakoca Belediyesinin Sedaş’a olan 5.7 milyon civarında olan elektrik borcunun 3. 4 milyon’u Eski Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici döneminden kalma olup ödenmeyen elektrik borçları mevcut yönetim tarafından ödenmeye başlanmıştır. Eski Başkan Yemenicinin Akçakoca Belediyesinin Finansal ve Kurumsal alt yapısının adeta çöktüğüne yönelik yapmış olduğu paylaşımlar tamamen asılsız olup bu tür paylaşımlar Cumhur İttifakını ve Akçakoca Belediyesini yıpratmaya yöneliktir.

Kamuoyu Saygı ile Duyurulur.