Değirmenağzı 15 Temmuz Şehitler Parkı Projesi

Halkımızın hizmetine sunmak üzere büyük bir park projesini de hayata geçiren Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, çalışmaları yakından takip ederken, “Böyle bir parkı Akçakoca’ya kazandırmanın gururunu yaşıyorum” diye konuştu.

“Değirmenağzı Kent Park” adıyla başlayan, daha sonra ismi “Değirmenağzı 15 Temmuz Şehitler Parkı” olarak değiştirilen projenin çalışmaları süratle devam ediyor. 57 dönümlük bir arazi üzerine kurulacak olan parkta; spor alanları, dinlence mekanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları da yer alacak.

Başkan Yemenici, çalışmalara dair yaptığı açıklamada, “”Her gelişimde yapılan yenilikleri gördükçe heyecan duyuyor, amfi tiyatrosu, 12 bin metrekarelik kapalı alanı olan bir çok etkinliğin yapılabileceği restoranı ve düğün salonu ile çocuk oyun alanlarının yer aldığı ,Akçakoca’nın buluşma noktası olacağına inandığım böyle bir eseri Akçakoca ya kazandırıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Yemenici ayrıca, parkın ilçe halkı için büyük bir önem teşkil ettiğini de vurgulayarak, “Burası Akçakoca’nın dinlence, spor ve piknik alanının yanı sıra birçok aktivitenin yer aldığı bir bir buluşma, bir deşarj noktası olacak.” diye konuştu.