11 Kas 2021

YÜZLERCE AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTU ‘’BUGÜN FİDAN,YARIN NEFES’’

“11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes” programı kapsamında gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı fidan dikme etkinliği düzenlendi.
‘’Bugün Fidan, Yarın Nefes’’ programı Akçakoca Kaymakamlığı ve Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü öncülüğünde Dadalı köyünde de fidanlar toprakla buluştu.
Fidan dikme törenine Kaymakam Mustafa Can ve Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Mhp İlçe Başkanı İsmail Pazvant,Akçakoca Orman İşletme Müdürü Hüseyin Ünlü, İlçe Emniyet Amiri Abdurahman Yılmaz ,STK temsilcileri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.
Ana okulu öğrencilerinin de renk kattıkları fidan dikme töreninde Kaymakam Mustafa Can ve Orman İşletme Müdürü Levent Kartal günün konuşma yaparak günün anlam ve önemini aktardılar.
Günün anlam ve önemini ifade eden konuşmaların ardından çok sayıda fidan toprakla buluşturuldu.