21 Mar 2018

Yollar Yenilenmeye Devam Ediyor

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, sokak ve caddelerin çehresini değiştirmek adına belirlenen program çerçevesinde çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde cadde ve sokaklarda kilit parke ile kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seher – Fedai Karabıyık anaokulu yolunu yeniliyor. Yol yenileme ve onarım çalışmaları birçok noktada eş zamanlı olarak yürütülüyor.

İlçede çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren ekipler, vatandaşların yol mağduriyetlerinin giderilmesi için hummalı bir çalışma yürütüyor. Gerçekleşen çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, hazırlanan plan dahilinde yol yapım çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek “Belediye olarak ilçemizdeki sorunlu yolları bir plan dahilinde yenilemeye devam ediyoruz. Yaptığımız yollarda ayrıca altyapı sorununu da çözerek ilerde yaşanması muhtemel sıkıntıların önüne geçmeye çalışıyoruz. İlçemizde mevcut olan mahallelerin birçok sokağı kilit parke taşı ile döşendi ve asfalt kaplandı. Yapımı devam eden ve sorunlu olan yollarımızdaki çalışmaların tamamlanmasının ardından bu yolları kullanan vatandaşlarımız tozdan ve çamurdan kurtularak rahat bir nefes almış olacaklar. Bütün mahallelerimizin yol sorununu gidermek için çalışmalarımız hazırladığımız plan dâhilinde sürecek. Bu çalışmaları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız” diye belirtti.