19 Kas 2018

Yol Çalışmaları Durmaksızın Devam Ediyor

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, ilçenin farklı cadde ve sokaklarında devam eden üst yapı çalışmaları kapsamında, Yeni Mahalle Sosyal Güvenlik Kurumunun bulunduğu yol güzergahında geçtiğimiz günlerde asfaltlama çalışması yapıldı.
Yol çalışmaları ile ilgili Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici şu sözlere yer verdi “Akçakoca’mızın kent kimliğine uygun şekilde gelişimini sağlamaya yönelik fiziki çalışmalarımızı yoğun olarak sürdürüyoruz. Yeni mahallemizin sorunlarına çözümler üretirken, üstyapısını da yeniliyoruz. İlçemiz genelinde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Alt yapı çalışmaları tamamlanan mahalle, cadde ve sokaklarımızda sıcak asfalt serimi yapılırken, mevsimsel şartlarından veya kullanımdan kaynaklanan zarar gören yerlerde belediye ekiplerimiz onarım ve parke çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Kentimizin gelişmesi için gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.