12 Eki 2020

VATAN PARTİSİNDEN BAŞKAN YANMAZ’A ZİYARET

MAVİ VATAN GELECEĞİMİZDİR

İÇ CEPHEYİ GÜÇLENDİRECEĞİZ

Vatan Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Serap Naz Başar ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Doğu Akdeniz’de gündem olan Mavi Vatan konusu ele alındı. İlçe Başkanı Serap Naz Başar bu konuda şu görüşlere yer verdi: “ Doğu Akdeniz’de tehditlerin yükseldiği koşullarda, Mavi Vatanımızı halkımızın bilincine yerleştirme amacıyla partimizin başlatmış olduğu “Mavi Vatan Geleceğimizdir” çalışmalarımız doğrultusunda Belediye Başkanımızı ziyaret ettik.

Vatan Partisi, 21 Haziran 2020 günü Karadeniz-Akdeniz Barış ve Dostluk Planı’nı ilan ederek, Mavi Vatanımızı savunma ve bölge ülkeleriyle ortak mücadele stratejisini belirlemiştir. Bu plan, Karadeniz’den Umman Denizi’ne kadar uzanan tek cephede bütüncül stratejiyi ve siyasetleri ortaya koymuştur. Bu planın komşu ülkelerce olumlu karşılandığını milletimize ve uluslararası kamuoyuna duyuruyoruz.

Üretim ve istihdam odaklı programın uygulanması korona virüs salgını yanında savaş tehditlerini içeren koşullar, Vatan Partisi’nin Millî Direnme Ekonomisi Programı’nı Türkiyemizin gündemine getirmiş bulunuyor.

Devletimiz ve Ordumuz ile milletimiz arasındaki birliği sağlamlaştırmak, iç cepheyi güçlendirmek, tehditleri topyekûn devletin ve milletin gücüyle bertaraf etmek, günün görevidir.

Görevimizin başındayız.”