20 Ağu 2021

Vali Atay Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

Düzce Valisi Cevdet Atay, İlçe ve köy muhtarları ile Pusula Katamaran Gezi Teknesinde istişare toplantısında bir araya geldi.
Toplantıya, Vali Atay’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Şenol Yazgan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayri Şen , vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal, , kurum müdürleri ile merkez ilçe köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Atay, vatandaşların huzur ve refah seviyesinin arttırılması, muhtarlardan gelecek olan fikir ve önerileri değerlendirmek için bir araya geldiklerini söyledi. Vali Atay, Köylerin altyapısının iyileştirilmesi ve geliştirilmesine yönelik çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.Konuşmaların ardından Mahalle ve Köy Muhtarlarını söz verilerek talepler dinlendi.