16 May 2018

Türk Halk Müziği Konseri Beğeniyle İzlendi

Akçakoca Belediyesi, Akçakoca Halk Eğitim Müdürlüğü ve Akçakoca Kent Konseyi tarafından organize edilen Türk Halk Müziği konseri yüzlerce kişi tarafından izlendi.

Kültür – sanat etkinlikleri kapsamında, Türk Halk Müziği korosunun dinleyicilere yaşattığı bu güzel gecede, yirmi beş kişiden oluşan korosu ve dokuz kişilik saz ekibi ile Sosyal Bilimler Tarih Öğretmeni Ali Semih Demirci yönetiminde Ak Resort otelinde sahne aldılar.

Oldukça yoğun bir katılımcının izlediği Türk Halk Müziği konserine, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve eşi Nilay Koyuncu Yemenici’de iştirak etti.

Yaklaşık üç saat boyunca Türk halk müziğinin güzide eserlerinin seslendirildiği konserde solo ve koro performansları izleyicilerden büyük beğeni kazandı.