29 Oca 2019

Temiz Bir Çevre İçin Yoğun Bir Tempo

Halkın daha temiz ve yaşanılabilir bir çevrede yaşaması için 24 saat hizmet veren Akçakoca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokaklardan caddelere ilçeyi temiz, düzenli ve sağlıklı bir şekilde tutmak için aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

Temizlik ekipleri her gün belirlenen sorumluluk bölgelerinde grup çalışması yaparak temizlik çalışması gerçekleştirmektedir. Bu çalışmalar kapsamında Sapak mevkii ve Erdemir sitesinde mıntıka temizliği yapılmıştır.

Belediye olarak, ilk önceliklerinin kirliliği ortadan kaldırmak olduğunu belirten Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, amaçlarının kent halkının daha temiz bir ortamda yaşamasını sağlamak olduğunu ve bu amaç doğrultusunda sekiz mahallenin ana arterlerinde düzenli olarak mıntıka temizliği gerçekleştirildiğini ve bu çalışmaların devam ettiğini söyledi.