27 Haz 2018

Su Kanalı Beton Büz İçine Alınıyor

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Akçakoca Ayazlı mahallesinde Döngelli köyünden gelen Ayazlı deresinin Dere yatağın Ümran Boru ve Akçakoca otelin deniz tarafındaki köprüye doğru 350 metrelik bölümü 1200’lik beton büz ile döşenmeye başlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan ve çalışmaları yerinde inceleyen Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “Bizim Ayazlı mahallesi Ümran boru evleri sakinlerine seçimde bir sözümüz vardı, bizler vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmeye çalışıyoruz. İSKİ’den hibe olarak aldığımız beton büz borularla Akçakoca oteli köprüsü ile Ümran boru arasındaki mesafeyi döşemeye başladık. Ümran boru evlerinde oturanların dere yatağından gelen sivrisinek ve kokudan dolayı rahatsızlıklarını dile getirmişlerdi, bizde bu olayı çözümleyerek mahalle sakinlerini daha temiz ve huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlayacağız”diye ifade etti.