08 Ağu 2017

Şen Sokak Yenilendi

Akçakoca Belediyesi, ilçenin dört bir yanında başlattığı yol çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Osmaniye Mahallesi Şen sokağı yenileyerek vatandaşın hizmetine sundu.
Gerçekleştirdiği hizmetler neticesinde ilçeyi daha modern bir görünüme ve daha konforlu bir yapıya kavuşturan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler farklı mahallelerde eşzamanlı olarak aralıksız çalışmaya devam ediyor.
Akçakoca Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçe genelinde büyük bir değişim, yenilik ve gelişim yaşanıyor. Bu değişimi ulaşımda da rahatlık sağlayarak da hissettirmek için hız kesmeden çalışmalar sürdürülüyor.
Yapılan çalışmalar mahallelerin çehresini değiştirdiği gibi ulaşım rahatlığı sağlayarak ilçenin gelişmesinde de büyük rol üstlenmektedir. Daha ferah ve daha nezih bir Akçakoca için, Akçakoca Belediyesi’nin çalışmaları artırılarak yürütülecektir.