05 May 2022

RAMAZAN BAYRAMI BOYUNCA TOPLU TAŞIMA HİZMETLERİ ÜCRETSİZ OLACAK

Ramazan Bayramı’nda otoyollar, köprüler ve toplu taşıma araçları ücretsiz olması kararlaştırıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla Ramazan Bayramı tatili nedeniyle köprü, otoyol ve toplu ulaşım hizmetleri ücretsiz olacak.

Buna göre 30 Mayıs saat 00.00’dan 5 Mayıs saat 07.00’ye kadar, ‘yap-işlet-devret’ modeliyle yapılan projeler hariç otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçişler ücretsiz sağlanacak

AKÇAKOCA BELEDİYESİ HER BAYRAM YAPTIĞINI YAPACAK

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz da bu karara paralel olarak, her bayram olduğu gibi Ramazan bayramında da otobüs seferlerini ücretsiz yapma talimatı verdi.

2 Mayıs saat 00.00’dan 4 Mayıs saat 24.00’e kadar belediyeye ait toplu taşıma hizmetlerine karşılık vatandaştan para talep edilmeyecek.