08 Ağu 2017

Pazar Esnafı Ziyaret Edildi

Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile eşi Nilay Koyuncu Yemenici ve Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça pazaryerindeki esnafı tek tek dolaştılar. Pazar alışverişine gelen vatandaşlarla da sohbet ettiler, bazı konularda bilgi alışverişinde bulundular.
Her zaman halkın arasında olan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici esnaf ziyaretleriyle vatandaşın sesine kulak vermeye devam ediyor. Salı pazarı esnafını Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ile birlikte gezen Başkan Yemenici, pazar esnafının dilek ve temennilerini dinlediler. Esnafa bol kazançlı günler temennisinde bulunurken, vatandaşlara da hayırlı alışveriş dileklerinde bulundular.