03 Eyl 2019

Okul Çevreleri Temizleniyor

Akçakoca Belediyesi Park ve Bahçeler Şefliği, 2019-2020 eğitim öğretim yılı başında okulların çevre temizliğini sürdürdü.
Akçakoca İlçesi’ndeki öğrenciler, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı dönemine tertemiz okullarında başlayacak. Akçakoca Belediyesi Park ve Bahçeler Şefliği bünyesinde oluşturulan ekip, tatil boyunca okul ve okul çevrelerinde temizlik faaliyetleri yürüttü. Ekipler, Akçakoca ilçesindeki tüm okul ve çevrelerinde temizlik yaparak öğrencilerin yeni döneme tertemiz okullarda girmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Şefliği ekipleri, “Daha temiz bir Akçakoca için aralıksız çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Akçakoca Belediyesi Park ve Bahçeler Şefliği, Eğitim Öğretim yılı başında okulların çevre temizliğini sürdürdü.

Akçakoca Belediyesi paylaştı: 3 Eylül 2019 Salı