29 Mar 2018

Minik Öğrencilere Fidan Dağıtıldı

21 – 26 Mart tarihleri arası kutlanan Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk ile eşi Selma Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile eşi Nilay Koyuncu Yemenici ve Orman İşletme Müdürü Zafer Ekici ile eşi Nurcan Ekici’ nin katılımlarıyla, Birsen Güçlü anaokulunda minik öğrenciler ve öğretmenler ziyaret edilerek kendilerine fidan, tişört ve şapka hediye ettiler. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “ Ağaç yaşken eğilir düşüncesi ile ormanların ve dünyanın önemini anlatmak için çocuklarımızla bugün bir araya geldik. Fidan dağıttık, küçük gönüllülerimizi doğru bilgilendirdiğimizi umut ediyoruz. Öğrencilere ağaç sevgisini aşılamak ve bugünü onlarla paylaşmak çok güzel bir duygu. Çocuklarımız diktikleri bu fidanlarla birlikte büyüyüp, onlar gibi gelişecekler ve bizim geleceğimizin kökleri olacaklar” diye ifade etti.