10 Mar 2020

Kum Temizleme Makinası Hizmete Girdi

Düzce İl özel İdaresi tarafından Akçakoca Belediyesine hibe edilen kum temizleme aracı, yapılan devir teslim töreninin ardından Akçakoca Belediyesine teslim edildi.

Çuhalı plajında yapılan törene Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Belediye başkan yardımcıları Şenol Yazgan ve Yüksel Yılmaz, İGM başkanı Çiğdem Günal, Ak Parti Akçakoca ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, İGM üyeleri Mustafa Ezer, Sinan Cumur, Ergin Özensel ve protokol üyeleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, kum temizleme aracının Akçakoca’ya kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Yanmaz’ın ardından konuşma yapan Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, kum temizleme aracının Akçakoca için vazgeçilmez önemde olduğunu ifade ederek, Bir milyon 400 bin liraya alınan aracın bir milyonunun Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca kalanının ise Valilik tarafından karşılandığını söyledi.

Akçakoca turizmi için gereken tüm desteğin verileceğini de sözlerine ekleyen Vali Dağlı, emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından, tüm protokol üyeleri ve vatandaşlar, kum temizleme aracının çalışmasını izlediler.