08 Ağu 2017

Kent Estetiği Çalışmaları Akçakoca’yı Değiştirecek

Çalışmalarını kent estetiği üzerine yoğunlaştıran Akçakoca Belediyesi, Merkez cami yanına ördürdüğü duvarları dik bahçe konuma getiriyor.
Akçakoca Belediyesi tarafından gerçekleştirilen merkez cami çevre düzenlemesi çalışmalarında artık yavaş yavaş son aşamaya gelindi. Yapılan çalışmalarla cami çevresi tamamıyla estetik bir görünüme kavuşturulacak ve peyzaj çalışması tamamlandığında görsel açıdan bu noktaya bir farkındalık kazandırılmış olacak.
Yaşanabilir ve sürdürülebilir kent olma yolunda Akçakoca için her şeyin en güzelini yapmaya çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ” Kentte çağdaş uygulamaların gerçekleştirilmesiyle, geleceğin kentlerini oluştururken estetik ve dikkat çekici tasarımları kullanmaya çalışıyoruz. İlçedeki dağınık görüntülerin yerine işlevsel unsurlar kullanmaya gayret ediyoruz. Akçakoca için tasarladığımız her projemizde geleceğe doğru uzanma hedefimizi her çalışmamıza yansıtmaya çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.