05 Tem 2018

Işın Karaca Mükemmel Sahne Performansıyla Akçakocayı Coşturdu

Türk pop müziğinin en güçlü ses ve yorumcularından biri olan Işın Karaca’nın seslendirdiği şarkılardan sonra sahneye çıkan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, eşi Nilay Koyuncu Yemenici ve kızları Cemre Yemenici sanatçıyı sahnede ailecek tebrik etti.

Başkan Yemenici yaptığı konuşmada, öncelikle böylesine coşkulu bir konsere gelen tüm halka teşekkür etti ve konuşmasında şu sözlere yer verdi “ Türkiye’nin en güçlü sesi sevgili Işın Karaca’yı sizlerle buluşturmaktan büyük bir mutluluk yaşıyorum. Tabi dün ve bugün üniversite sınavına giren kardeşlerimiz var, bu kardeşlerimizin inşallah hedefleri üniversiteleri kazanmaları nasip olur. Her şey gönlünüzce olsun. Değerli eşimle size plaket ve ilçemizin yöresel ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti takdim etmek istiyorum. Sizleri tekrar saygı ve sevgiyle selamlıyorum, iyi eğlenceler diliyorum” sözlerine yer verdi.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, sanatçıya plaket takdim ederken, eşi Nilay Koyuncu Yemenici de Akçakoca ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti sundu. Konuşmaların ardından Karaca, sevilen şarkılarıyla konserini izlemeye gelenleri coşturmaya devam etti.