21 Mar 2018

İşgören Caddesindeki Kaldırım Yenilendi

Akçakoca Belediyesi ilçe genelinde kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Kentin estetik bir görünüme kavuşması için sokak ve caddelerdeki eski kaldırımlar yeniliyor, kaldırım olmayan yerlere de yeni kaldırım çalışması gerçekleştiriliyor.

Deforme olan kaldırımları düzenleyen, hiç kaldırımı olmayan sokaklarda ise kaldırım çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İşgören caddesindeki kaldırımı yeniledi.

Şehir estetiğine yakışan hizmet kalitesini ortaya koymak adına ekiplerin yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “Kaldırımlar bir şehrin görsel anlamdaki en büyük zenginliklerindendir. Özellikle mahallelerde bir çok sokakta kaldırımların olmadığını tespit ederek çalışma başlatıyor, bir yandan da deforme olan kaldırımları yeniliyoruz. Daha temiz ve güzel bir Akçakoca için çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.