29 Mar 2018

İlçe Genelinde Yolların Onarım Ve Bakım Çalışmaları Gerçekleşiyor

Akçakoca Belediyesi ilçe sınırları içerisinde gerçekleştirdiği yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, tespit ettikleri noktalarda stabilize ve tesviye çalışmalarını uyguluyor. Vatandaşların ulaşımda yaşayabilecekleri mağduriyetlerin önüne geçmek için dört koldan çalışan ekipler, uyguladıkları yol bakım-onarım çalışmaları ile Akçakoca’lılara hakkettikleri ulaşım hizmetini sunuyor. Bu çalışmalar kapsamında, Osmaniye mahallesi Tuzcuoğlu sokak ile Ayazlı mahallesi Sarıoğlu sokakta yolların bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Akçakoca Belediyesi ilçenin aydınlık geleceğine adım adım katkı sunarak, başarılı çalışmalarını her alanda gerçekleştiriyor. Gerçekleştirilen çalışmalar vatandaşların talepleri, şehrin ihtiyaçları doğrultusunda şekilleniyor.