12 Eyl 2018

İlçe Genelinde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar kapsamında Osmaniye mahallesi Seda sokakta sıcak asfalt çalışması başladı. Akçakocalı vatandaşların yaşam standartlarını artırmak için yol genişletme ve bozuk olan yolları onarma işlerine devam edilirken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Daha güzel ve yaşanabilir bir Akçakoca için çalışmaları yürüten ekipler, yaz sezonu boyunca hem asfaltlama, hem kilit parke çalışmasını gerçekleştirdi. Yenilenen yollar pırıl pırıl bir görünüme kavuştu. Çalışmalar bundan sonra da aynı yoğunluk ve düzenle devam edecektir.