05 Şub 2018

İLÇE GENELİNDE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Akçakoca Belediyesi ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekiplerinin dur durak bilmeden gösterdikleri çalışma performansıyla Akçakoca’da ki eksikler giderilmeye devam ediyor.

İlçede gerçekleşen çalışmalar kapsamında ; Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Ayazlı mahallesi Sonçağ sitesinde, yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilit parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleşti.

Bu yıl içerisinde hedefledikleri çalışmaları tamamlamak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten ve bu konuda büyük bir başarıya imza attıklarını ifade eden Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “Yoğun ve bir hayli tempolu geçen yol çalışmalarımızın büyük kısmını tamamlamış bulunmaktayız. Bu çalışmalar kapsamında bu yıl içerisinde toplam 15.060 metre kare kilitli parke taşını yollarla buluşturarak, yollarımıza yepyeni bir çehre kazandırdık. Allah’a şükürler olsun bugüne kadar hedeflediklerimizin hepsini tek tek hayata geçirmişiz. İnşallah bundan sonra da bu hizmetlerimizi ara vermeden sürdüreceğiz” diye ifade etti.