19 Tem 2019

İÇME SUYU ŞEBEKE HATLARI SELDEN DOLAYI HASAR GÖRMÜŞTÜR

İÇME SUYU ŞEBEKE HATLARI SELDEN DOLAYI HASAR GÖRMÜŞTÜR

İÇME SUYU ŞEBEKE HATLARI SELDEN DOLAYI HASAR GÖRMÜŞTÜRAkçakoca içme suyu ana şebeke hattını besleyen 500’lük PE ve 315’lik PE boru hatları, dün geceden beri yağan şiddetli yağıştan ve selden dolayı hasar görmüş olup bir de Arabacı köyü yolu Çay mevkiinde bulunan köprünün yıkılması nedeni ile de şehre su verilememektedir. Arızanın giderilmesi için Akçakoca Belediyesi ekipleri tarafından içme suyu alt yapı şebekesi hasar tespit çalışmaları sürmektedir.

Akçakoca Belediyesi paylaştı: 18 Temmuz 2019 Perşembe