26 Eki 2018

Her Çalışma Akçakocanın Geleceğine Atılmış Bir Adımdır

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin 2014 yılından bu yana hayata geçirdiği yatırımlar ve projelerle birlikte kentte bir dönüşüm yaşandı. Akçakoca ; altyapısıyla, yol çalışmalarıyla, parklarıyla, spor sahalarıyla, hayata geçecek projeleriyle ve kent estetiyle yenilenmeye devam ediyor.
Kenti rahatlatacak dinlenme mekanları, çocuk parkları, spor alanları ve görsel estetik çalışmalar kentin her tarafında hissedilmeye başlandı. Farklı peyzaj uygulamalarıyla Akçakoca’ya yakışır güzellikte renkli görüntülerin oluşması yaşanabilir kent estetiğine sahip bir ilçe olması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.
Gerçekleştirilecek olan ve hizmete açılan her çalışma Akçakoca’nın geleceğine atılmış önemli bir adımdır. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin hedefi ; Akçakoca’yı üreten üretirken de daha iyi bir yaşam sunan, kentin mevcut güzelliklerini ve üstünlüklü yönlerini de koruyarak geleceğe taşımaktır.