27 Ara 2018

Hamsi Şenliği Büyük İlgi Gördü

Akçakoca Belediyesi’nin katkılarıyla, Düzce Üniversitesi Akçakocabey Siyasal Bilgiler Fakültesinin düzenlediği Hamsi şenliği büyük ilgi gördü. Saat 15.00’te Akçakoca yerleşkesinde gerçekleşen etkinliğe Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nigar Demircan Çakar, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvant, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
Akçakoca Belediyesi personeli tarafından hazırlanan hamsi ızgaralar, ekmek arası yapılarak tüm konuklara ve öğrencilere ikram edildi. Etkinlikte basına bir açıklama yapan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “Siyasal Bilgiler Fakültemizin açılmasına binaen öğrencilerimize böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Öğrencilerimiz bugün coşkulu bir kalabalıkla hamsinin tadına bakıyorlar, afiyet olsun demek istiyorum. Biliyorsunuz Siyasal Bilgiler Fakültesi Türkiye’de tek ilçede olan bir fakültedir. Bizim için bir gurur vesilesidir, her zaman öğrencilerimizin ve üniversitemizin yanındayız” diye ifade etti.
İkram edilen ekmek arası hamsi sonrası tulum eşliğinde tüm protokol üyeleri ve öğrenciler horon oynadılar.