08 Şub 2018

HAMİYET SEVİL ORTAOKULUNUN BAHÇESİ YENİLENDİ

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, ilçedeki okul bahçelerini öğrencilerin daha rahat ve kaliteli kullanabilmesi için sil baştan yenilemeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, okul bahçelerini basketbol ve voleybol sahaların da yer aldığı sosyal donatı alanları ile donatıyor.

Okullara; temizlik, çevre düzenlemeleri, spor sahaları, bahçe yenilemesi, voleybol ve basketbol topları, basketbol potaları, kitap ve daha birçok konularda da destek vermeye devam eden Başkan Yemenici, bu desteklerin imkanlar elverdiği sürece sistematik olarak sürdürüleceğini ifade etti.

Gerçekleşen çalışmalar çerçevesinde de, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Hamiyet Sevil ortaokulunun bahçesi yenilendi.