24 May 2018

Fenerbahçe As Başkanı Mosturoğlu Başkan Yemenici İle Görüştü

Fenerbahçe Spor Kulübü Hukuk ve Dış işler Sorumlusu ayrıca As Başkanı olan Şekip Mosturoğlu Akçakoca’yı ziyaret etti.

İlk olarak As Başkan Şekip Mosturoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici şu sözlere yer verdi “ Bundan birkaç ay önce değerli As Başkan Şekip Mosturoğlu’nu telefonla aramıştık. Sağolsun kendisi ilk fırsatta geleceğini ifade etmişti. Öncelikle geldiklerinden dolayı çok mutlu olduk onu ifade etmek istiyorum. Akçakoca’mıza Fenerbahçe’mizin önemli bir yatırım yapma düşüncesi var. Birkaç alanı gezdik, inşallah bu yatırım gerçekleşir. Tabi burada gönüllülerimiz var, Cemil Gülez ve Esat Sarıoğlu var kendilerinin takibiyle de belli bir seviyeye geldi gibi gözüküyor. Tabi bizler şunu her zaman söylüyoruz, biz yerel yönetim olarak sadece Fenerbahçe değil tabi ki, Galatasaray, Beşiktaş ve diğer büyük kulüplerimizde gelmek istediklerinde şeref duyarız” dedi ve sözlerine şu cümlelerle devam etti “Görüşmelerini yaptığımız ve incelemelerde bulunduğumuz noktalar ile ilgili inşallah yatırım hayata geçer. O zaman Akçakoca bir o kadar daha turizm noktasında farklı bir noktaya gelmiş olacak ve burada Fenerbahçe’nin tesisinin olması Akçakoca’yı tanıtım noktasında farklı bir yere taşımış olacaktır” diye ifade etti.

Makamda gerçekleşen görüşme sonrası Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Fenerbahçe Spor Kulübü Hukuk ve Dış işler Sorumlusu ayrıca As Başkanı olan Şekip Mosturoğlu’na ilçenin yöresel ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti takdiminde bulundu.

Akçakoca’ya misafir olarak gelen Şekip Mosturoğlu yaptığı keşifler sonucu Akçakoca’da bir spor tesisi yapılmasının hedefleneceğini dile getirdi.

Yapılan incelemelerle beraber 3 adet arazi tesis için aday yerleşim alanı. Bu 3 arazi özellikleri olarak biri 100 dönüm ormanlık alanda biri 20 dönüm denize sıfır ve diğer arazi ise 3 dönüm olarak incelendi.