19 Kas 2018

Evi Yanan Aileye Başkan Cüneyt Yemenici’den Yardımeli

Dün gece evleri tamamen yanan aileye bir ziyaret gerçekleştiren ve akabinde yanmış evde incelemelerde bulunan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, gerekli yardımın yapılacağını ifade etti.
Dün saat 01.15 sularında Orhangazi Mahallesi Fanderesi’nde meydana gelen yangında evi kullanılamaz hale gelen Kamil Çalışkan’la birlikte küle dönen evde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, yaptığı inceleme sonrası şu sözlere yer verdi “Kışa girdiğimiz şu günlerde vatandaşımızın başına gelen bu kaza büyük talihsizlik. Hep birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşımızın mağduriyetini gidereceğiz. Tek tesellimiz yaşanan yangın olayında can kaybının yaşanmaması. Vatandaşımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi iletmek, yaralarını sarmak, yanınızdayız demek istedik. Elbirliği ile hareket ederek en kısa zamanda Çalışkan ailesinin ihtiyaçlarını karşılayacağız” diye ifade etti.