10 Eki 2018

Engelli Çocuklar Ve Aileleri İstanbul Boğaz Turuna Götürüldü

Akçakoca’da yaşayan 63 engelli çocuk aile fertleriyle birlikte Akçakoca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla İstanbul’a götürülerek boğaz turu keyfi yaşatıldı.
Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, sabah 9.00’da hareket eden otobüslere gelerek engelli çocuklarla ve aileleriyle bizzat ilgilendi ve yolcu etti. Başkan Yemenici, çocuklara bol bol eğlenmelerini öğütlerken, günün tadını çıkartarak güzel bir boğaz turu havası almalarını istedi.
Akçakoca heyetini Üsküdar Belediyesi Başkan yardımcısı Mete Yapıcı karşıladı.
Kendisi de Akçakocalı olan Yapıcı ; Akçakoca’dan gelen misafirlerle bire bir ilgilendi. Üsküdar Belediyesine ait olan gezi teknesiyle boğaz keyfi yaşattığı Akçakoca’dan gelen misafirlere teknede bir hoş geldiniz konuşması yaptı.
Kendisinin de Akçakocalı olduğuna vurgu yapan Yapıcı engelli çocuklar ve ailelerine iyi eğlenceler diledi.
Üsküdar Belediyesi tarafından görevlendirilen rehber tarafından İstanbul boğazı gezisi yaptırılan Akçakoca heyeti, rehberlerin yaptıkları sözlü anlatımlar eşliğinde kadim şehir İstanbul’u yakından tanıma imkanına sahip olurken, aileler bu geziden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye ve personellerine teşekkürlerini ilettiler.