21 Eki 2022

EĞİTİME DESTEK AMAÇLI KERMES DÜZENLENDİ

15 -16 Ekim tarihlerinde Belediye nikah salonunda gerçekleştirilen “Akçakoca Belediyesi XV. Palamut Briç Festivalinde” Kültür Müdürlüğü Sosyal Yardımlaşma Derneği Gönüllü Koordinatörü Nursen YANMAZ öncülüğünde okullara destek için başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında kermes düzenlendi.
Kermeslerin, yardımlaşma ve dayanışma anlayışına güç kattığını ifade eden Kültür Müdürlüğü Sosyal Yardımlaşma Derneği Gönüllü Koordinatörü Nursen YANMAZ, ilçe briç federasyonu ile birlikte düzenledikleri Palamut Briç Festivali etkinlikleri çerçevesinde okul aile birlikleriyle beraber kermes organize ettiklerini ve elde edilen gelirin tamamının eğitime katkı sağlamasına öncülük yaptığını belirtti. Farkındalık ve yardımlaşmayla birlikte öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenledikleri kermesten dolayı emeği geçen okul aile birliklerine ve velilerine de ayrıca teşekkürlerini iletti.