03 Eyl 2018

Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz Başkan Yemenici’yi Ziyaret Etti

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi makamında ziyaret etti.
Akçakoca’ya gelen Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel ile birlikte ; Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yle görüştü. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, Akçakoca’ya yapılabilecek projeler üzerine konuşuldu. Milletvekili Yılmaz’ın ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yemenici“MHP Düzce Milletvekilimiz Sayın Ümit Yılmaz’la Akçakoca ile ilgili projeleri ve şuan devam eden belediyemizin çalışmalarını konuştuk. Düzce ve ilçelerimiz için vekillerimiz, bürokratlarımız ve sivil inisiyatif kurumlarımızla birlikte el birliğiyle çalışacağız ” diye ifade etti.