05 Eyl 2017

DOĞANCILAR MEVKİİNDE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINA BAŞLANILDI

Birçok mahallede devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmaları kapsamında, Doğancılar mevkiinde doğalgaz çalışmalarına başlanılmıştır.
Akçakoca Belediyesi olarak Akçakoca’yı hem hava kirliliğinden korumak hem de ucuz yakıtla buluşturmak için üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz. Çocuklarımıza temiz bir Akçakoca bırakmak istiyoruz, bu amaçla ilçemizi kışın yaşadığı hava kirliliğinden kurtarmak için mücadelemiz devam ediyor. İnşallah ilçemizin dört bir köşesini doğalgazla buluşturacağız sözlerine yer veren ve çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “ Doğancılar mevkiimize doğalgaz getiriyoruz. Tüm evlerimize ana hat ve tali hatlarımızın döşeme çalışmaları devam ediyor. Kısa zamanda bu noktada doğalgaz çalışmalarını tamamlanıp yol çalışmasına başlayacağız” sözlerine yer verdi.