29 Ara 2017

DAVULLU ZURNALI SÖZLEŞME SEVİNCİ

Akçakoca Belediyesi ve Belediye İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi davul zurna ile kutlandı. Belediye meclis salonunda gerçekleşen imza töreninde 2018 – 2020 arasını kapsayacak toplu sözleşme, tarafların ilk görüşmesinde sonuca bağlanarak imzalandı.

İmza törenine Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Başkan Yardımcıları Suat Madenci ile Ali Direk, Bolu İş Sendikası Başkanı Sinan Ay, Akçakoca Belediye İş Baştemsilcisi Aydın Tınaz iştirak etti. İmza öncesinde konuşma yapan Başkan Yemenici “ Göreve geldiğimiz an itibariyle çalışanlarımızın haklarını verdik. Sendika temsilcileri ile yaptığımız ilk görüşmede taleplerini makul bulduk ve kabul ettik. Sosyal hakların tamamında önemli oranda iyileştirilme yaptık” diye konuştu.

Atılan imzaların ardından, davul ve zurna eşliğinde işçiler belediye bahçesinde kutlama yaptılar.