10 Tem 2018

Çivi Deresi Temizlendi

Akçakoca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince çivi deresinde mini yükleme aracı ile fırçalı temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici gerçekleşen temizlik çalışmaları ile ilgili şu sözlere yer verdi “İlçemiz içerisinden geçen bu dere, yıllardır bakteri üretir halde idi ve insan sağlığını tehdit edici unsur içermekteydi. Dere Islah çalışması yapmamızla birlikte bu sorun ortadan kalktı. Islah edilen derenin temizliği de büyük önem taşıyor. Bu nedenle Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler çivi deresinde peyderpey temizlik gerçekleştiriyor. İlçe halkımızla beraber daha temiz, daha güzel bir Akçakoca için ; hep birlikte bu ortak kullanım alanlarımızı korumamız gerekir” diye ifade etti.