21 Mar 2018

Çanakkale Zaferi Anma Töreni Çelenk Sunumu İle Başladı

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103.yılı münasebetiyle düzenlenen Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma töreni saat 10 : 30’da Hükümet konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunma töreniyle başladı.

Gerçekleşen törene Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Üngüt, Belediye Başkan Yardımcıları Suat Madenci ile Ali Direk, Siyasi Parti Başkan ve yöneticileri, sivil toplum örgütleri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Tören, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk’ün ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Tören alanında okulların temsili guruplarının bayrak flamalarıyla iştirak ettiği çelenk sunumu saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından sona erdi.