08 Eki 2018

Briç Turnuvası İkramlar Ve Ödül Töreniyle Son Buldu

Akçakoca Belediyesi ile Akçakoca Palamut Briç ve Satranç Kulübünün düzenlediği Türkiye’nin en önemli Briç şampiyonası sona erdi. Bu yıl 12. cisi düzenlenen genel klasmanda Erdoğan Şenyüz & Oktay Güneş ikilisinin birinci olduğu Akçakoca Palamut Briç Festivali bitiminde tüm katılımcılara, Akçakoca Belediyesi tarafından palamut balığı ikram edildi.
Yarışma sonrasında düzenlenen ödül töreninde katılımcıların sevinç, heyecan ve coşkuları etkinliğe damga vurdu.
Turnuva 85 masa – 340 katılımcı arasından Erdoğan Şenyüz birinci olurken, Süleyman Kolata ikinci oldu.
Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu, basına yaptığı açıklamada güzel bir turnuva olduğunu söyledi. Mekanın güzel olması kadar oyunun da güzel olduğunu belirten Zorlu “Yemekleri, eğlencesi çok güzel oldu. Akçakoca’yı seviyoruz. Dostlarımızla birlikte olduk ve mutluyuz. İnşallah ileriki zamanlarda da bu tür etkinliklerle Akçakoca’da oluruz” diye belirtti.
Turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri Belediye Başkan yardımcısı Ali Direk ve Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu tarafından taktim edildi.