02 Eki 2018

Bilim Şenliği Etkinlikleri Kapsamında Fidan Dikim Töreni Oldu

Akçakoca Belediyesi “Bilim Şenliği” etkinliklerinin ilk günü Hükümet konağı önünde gerçekleşen açılış sonrası, Değirmenağzı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkında ağaç fidanı dikim töreni gerçekleşti.
Gerçekleşen törene ; Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Başkan yardımcısı Ali Direk, İl Genel Meclis Başkanı Ayfer Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Resul Taştan, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Numan Çabuk, daire müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Çevre odaklı yaklaşımlarla çalışmalarımızı şekillendiriyoruz diyen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici parklar, geri dönüşüm ve çevre temizliği konusunda belediye tarafından ilçede yapılan çalışmaları çocuklara anlattı. Başkan Yemenici “15 Temmuz’u hiç unutmamız gerekiyor. Milletimize kötülük yapmak isteyen hainlerin püskürtüldüğü, durdurulduğu bir tarihti. Çocuklarımızın, gençlerimizin her zaman hafızasında yer alması gereken bir tarih. Bugün bilim şenliği etkinlikleri kapsamında da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri parkımızda çocuklarla birlikte fidan dikiyoruz. Tabiatla uyum içinde olmaya çalışıyoruz” sözlerine de yer verdi.