24 Eyl 2018

Bilim Şenliği Etkinlikleri Bisiklet Yarışlarıyla Start Aldı

Akçakoca Belediyesi tarafından düzenlenen Bilim Şenliği etkinlikleri bisiklet yarışlarıyla start aldı.
Bisiklet yarışları bayanlar ve baylar kategorilerinde yapılırken, yarış küçükler (ilkokul), yıldız (ortaokul) , genç (lise) ve yetişkinler arasında geçti.
Küçükler (ilkokul) bisiklet yarışması saat 14:30’da başladı. Çınar Caddesi Şok Market önünde başlayıp, Orman İşletmesinin önünde sona erdi.
Bu yarışlarda dereceye girenler ise şunlar:
Erkekler : 1. Yiğit Civri, 2. Arda Erol, 3. Umut Mete Ceylan.
Kızlar : 1. Yağmur İşleyen, 2. Nilda Yemenici, 3. Aslı Sena İsmetoğlu.
Yıldız (ortaokul, 5-6. sınıflar) bisiklet yarışması saat 14:00’te Kapalı Spor salonu önünde başlayıp, Orman İşletmesinin önünde sona erdi.
Erkekler : 1. Kemal Kerim Çakmak, 2. Kerim Lokum, 3. Kerem Memiş Koto.
Kızlar : 1. Beyza Bağcı
Yıldız (ortaokul, 7-8. sınıflar) bisiklet yarışması…
Erkekler : 1. Özkan Kalaycı, 2. Kaan Koç, 3. Batuhan Direk
Kızlar : Yarışmacı yok.
Yetişkinler bisiklet yarışması saat 15:00’te İmam Hatip Lisesi önünde başlayıp, Orman İşletmesinin önünde sona erecek.
Erkekler : 1. Muharrem Eren, 2. Tahir Sağlam, 3. Can Kabil
Kızlar : 1. Sena Alemdar, 2. Gözde Badur.
Genç (lise) bisiklet yarışması Saat 14:30’da Fedai Karabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde başlayıp, Orman İşletmesinin önünde sona erecek.
Erkekler : 1. Umut Eren, 2. Gökhan Özkan, 3. Murat Yıldız
Kızlar : 1. Sercan Bahadır, 2. Sudenur Genç,
Yarışmada dereceye girecek olanlara verilecek olan ödüller ise 28 Eylül Cuma saat 14:00’te Kaymakamlık meydanında verilecek.