05 Eyl 2017

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI FARUK ÖZLÜ HALKA BAYRAMLAŞTI

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Akçakoca’da halkla bayramlaştı.
Fedai Karabıyık parkında düzenlenen bayramlaşma programına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve eşi Nilay Koyuncu Yemenici, Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Saygıdeğer hemşerilerimle birlikte bir bayramı daha kutlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ” şeklinde konuştu.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ise ” Kurban Bayramı, barışın, esenliğin, sabrın, yoksula, kimsesize, çaresize yaklaşmanın bayramıdır. Tüm hemşerilerimden bu bayramda, çocukları özellikle hatırlamalarını, yetimleri ve öksüzleri, hastaları özellikle gözetmelerini rica ediyorum. Bu duygularla, ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, dargınlıkların son bulduğu, sevgi ve muhabbetin yayıldığı, kardeşliğimizin güçlendiği, huzur dolu bir bayram diliyorum” diye ifade etti.
Bakan Özlü, bayramlaşmadan sonra bir süre daha kaldıktan sonra ilçeden ayrıldı.