Genel Haberler
  • 04 Nisan 2019

BELEDİYE BAŞKANLIĞI DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimleri kazanan MHP Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz ile 2014 – 2019 tarihleri arasında Belediye Başkanlığı görevi yapan Cüneyt Yemenici ile belediye nikah salonunda devir teslim töreni düzenlendi.

Coşkulu tezarühatlar arasında gerçekleşen tören ; müftünün yaptığı duayla başladı ve ardından 2014 – 2019 tarihleri arasında Belediye Başkanlığı görevi yapan Cüneyt Yemenici’de bir veda konuşması gerçekleştirdi. Cüneyt Yemenici’nin ardından sözü Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz aldı ve şu sözlere yer verdi ” Bu kenti hak ettiği yere taşımak bizlerin boynunun borcudur. Yaşadığımız şehri daha yaşanabilir, tercih edilebilir, gelişmiş bir kent haline getirmek için hizmete talip oldum. Ve sizler de bana teveccüh göstererek beni bu göreve layık gördünüz. Şimdi çalışma vaktidir. Bu kentte herkes kaliteli bir yaşam sürecektir. Biz vaatlerimizi, projelerimizi halkımıza sunduk. Bunların altına imzamızı attık. Akçakoca’da bunu bilmeyen kalmadı. Şimdi bu vaatlerimizi, projelerimizi hayata geçirmek üzere yola çıktık. Bu yolda en büyük desteği sizlerden alıyorum. Bana verdiğiniz güç, gösterdiğiniz güvenle yola çıkıyorum. Başarılı olmak için kolları sıvadık, inançla, hırsla, mesai mefhumu olmaksızın çalışacağız. Beni makamda zor görürsünüz, çünkü sahada olacağım, sizlerin arasında olacağım. Birlikte hareket edeceğiz, birlikte bu şehri geliştireceğiz. Verdiğiniz destekten dolayı, beni Başkanlığa layık gördüğünüzden dolayı tüm seçmenlerime teşekkür ediyorum. Bu saatten sonra artık tüm Akçakocalılar’ın Başkanıyım” diye ifade etti. Konuşmaların ardından Başkan Yanmaz, Yemenici’ye çiçek takdim etti. Çiçek takdiminin ardından Başkan Yanmaz, Başkanlık ofisinde göreve başladı.