17 Haz 2019

BELEDİYE BAŞKANI OKAN YANMAZ’IN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Yanmaz mesajında şu sözlere yer verdi”Şüphesiz her yaş için aranan ve vazgeçilemeyen babalarımız; çocukluğumuzda güç, orta yaş dönemlerimizde tecrübe, sonraki yaşlarımızda ise kıymeti bilinen bir rehberdir. Aile huzurunun ve mutluluğunun devamı için ömrünü bizlere adayan babalarımıza hak ettikleri değeri vermeli, saygıda kusur etmemeliyiz. Bizlerle sevinen, bizlerle üzülen ve bizleri mutlu gördükçe daha da bahtiyar olan babalarımızın bu mutluluğunu daimi kılmak için ailemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler vermenin gayreti içerisinde olmalıyız. Hayatı boyunca maddi-manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösteren babalar bu görevlerini nasıl hiç aksatmadan yerine getiriyorsa, aile bireyleri de babaya gösterilmesi gereken sevgi ve saygıyı da sadece bir gün ile sınırlandırmamalı, hayatın her döneminde devam ettirmelidirler.

Bu duygularla, başta rahmetli babam Hüseyin Yanmaz ve vatanımız için canlarını feda eden şehit babalar olmak üzere hiçbir sorumluluktan kaçınmadan bize hayatın anlamını öğreten, yüreklerindeki büyük sevgi ve şefkati karşılıksız veren bütün babalarımızın bu anlamlı gününü kutluyor; aileleri ile birlikte geçireceği sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum” ifadelerine yer verdi.