17 May 2019

BELEDİYE BAŞKANI OKAN YANMAZ, VALİ ZÜLKİF DAĞLI’YI ZİYARET ETTİ

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Düzce Valisi Dr.Zülkif Dağlı’yı ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Vali Zülkif Dağlı ile bir süre sohbet etti. Başkan Yanmaz’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Dağlı”Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’a görevinde başarılar diliyorum ve hayırlı işlere imza atmasını temenni ediyorum, Akçakoca’ya güzel hizmetler yapacağına inanıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Okan Yanmaz’da “ Sayın Valimizin çözüm odaklı, iş bitirici bir anlayışla hizmet ettiğini biliyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte de Düzce Valiliği, Belediye Başkanlıkları ve tüm kurumların koordinasyonuyla birlikte güzel hizmetleri en iyi şekilde beraberce yerine getireceğiz. Hizmet etmek bizim temel misyonumuz, temel görevimiz” sözlerine yer verdi.