11 Nis 2019

BELEDİYE BAŞKANI OKAN YANMAZ ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve eşi Nursen Yanmaz tüm esnafı tek tek ziyaret ederek, 31 Mart tarihinde gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinde kendilerine verdikleri destekten dolayı halka teşekkür ediyorlar.

Akçakoca’da yaşayan her kesimin mutlu olmayı hak ettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Okan Yanmaz “Hepimizin ortak gayesi Akçakoca halkımızı memnun etmek, seçim öncesinde ne dediysek hepsini gerçekleştirmek. Bugüne kadar ne söz verdiysek hepsini tutacak, neyi yapacağız dediysek onu yapacağız” diye ifade etti.

Esnafın istek ve önerilerini dinleyen Başkan Yanmaz, gelen iletilerin çözümü noktasında notlar alarak, ilgili müdürlüklere talimat verdi. Esnaflar taleplerinin kısa sürede yerine getiriliyor olmasından dolayı da Belediye Başkanı Okan Yanmaz’a teşekkür etti.