18 Şub 2021

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET OKAN YANMAZ’IN REGAİB KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Regaib Kandili olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Yanmaz mesajında şu sözlere yer verdi “ Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu, manevi havası çok yüksek, feyzin, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bir zaman dilimi olan mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz. Üç aylara girdiğimiz bu günlerde kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlâki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Akçakocalı hemşehrilerimin Regaib Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum” diye belirtti.