05 Eyl 2018

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin Zabıta Haftası Mesajı

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Zabıta Haftası nedeniyle zabıtaların haftasını kutladı.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici mesajında “Farklı alanlarda hizmet veren belediyelerde, zabıtanın özel ve ayrı bir yeri vardır. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediyemiz Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Vatandaşlarımızın her zaman yanında ve hizmetindedir. Bu vesile ile bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta Akçakoca Belediyesi Zabıta Teşkilatımızı ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” diye belirtti.