14 Mar 2019

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “14 Mart Tıp Bayramı” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Yemenici mesajında şu sözlere yer verdi “14 Mart 1827 tarihinde Tıbbiye-i Şahane Mektebinin kuruluşu nedeniyle 1937 yılından bu yana Tıp Bayramı olarak kutlanan 14 Mart’ı, bilim ve teknolojinin baş döndürücü hızla ilerlediği tıp alanında her gün kaydedilen yeni gelişmelerin ışığında kutluyoruz.

Sosyal bir devlet olmanın gereğini yerine getiren Devletimiz, sağlık hizmetlerinde önemli başarılara imza atmış, önemli yatırımlar gerçekleştirmiştir. Bu yatırımlarla birlikte sunulan sağlık hizmetlerinde elde ettiğimiz başarıda, başta hekimlerimiz olmak üzere sağlık çalışanlarının da büyük emeği vardır.

Bu duygu ve düşüncelerimle “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözleriyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevgi, güven ve takdirini kazanmış kutsal, saygın ve onurlu bu mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren Hekimlerimiz ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” diye ifade etti.