23 Kas 2018

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’den Öğretmenlere Anlamlı Hediye

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, 24 Kasım günü haftası nedeniyle okul ziyaretlerini bugünde Piri Reis Lisesi, Hamiyet Sevil İlköğretim Okulu, Ayazlı Anaokulu, Atatürk Ortaokulu, Esvet – Dilek Sarıoğlu Anaokulu, Nene Hatun Lisesi okullarını ziyaret ederek sürdürdü.
Gittiği her okulda tüm öğretmenlere Türk Bayrağı takdiminde bulundu ve Başkan Yemenici öğretmenler tarafından takdirle karşılandı.
Akçakoca Belediyesi olarak eğitime her zaman destek verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, 24 Kasım Öğretmenler Günün haftası münasebeti ile bilgisini ve becerisini aktaran tüm öğretmenlere şükranlarını sunduklarını ifade etti ve şunları söyledi “ Öncelikle bu kutsal mesleği yapan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Akçakoca Belediyesi olarak eğitime olan desteğimiz her zaman devam edecek. Sizlerin sayesinde çocuklarımız geleceğe daha emin adımlar ile ilerliyor. Ben öncelikle sizlerin çocuklarımıza verdiğiniz bu bilgi ve birikimlerinizden dolayı teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler gününüzü bir kez daha kutluyorum” diye ifade etti.